La Festa de la Tapa i la Cervesa es consolida amb un producte de qualitat

Divendres, 28 de juliol de 2017
La plaça Onze de Setembre s'ha omplert de bon ambient aquest divendres 28 de juliol al vespre, per donar la benvinguda a les vacances d’estiu.

La quarta edició d’aquesta vesprada gastronòmica s’ha iniciat als voltants de les 7 del vespre amb els primers tastos de cerveses artesanes i tapes per a tots els gustos. A mesura que s’acostava l’hora de sopar, la plaça Onze de Setembre s’ha anat omplint de comensals i famílies que volien gaudir d’aquest sopar a la fresca acompanyat de bona música.

Entre les propostes de la IV Festa de la Tapa i la Cervesa de Calldetenes, han destacat els productors locals amb les seves propostes de qualitat i proximitat: la cerveseria artesana Els Cingles; Läufer Street Food, amb les seves minihamburgueses gourmet; Ababol Restaurant, amb una proposta de patates braves, pinxos a la brasa i tiramisú; i Bonateca, amb tapes d'arròs, croquetes gegants i seitons. Els altres cervesers artesans que han participat a aquesta edició han sigut la cervesa Minera, de Sant Joan de les Abadesses; Tribal, de Muntanyola; Terra, de Centelles; i Sant Jordi, de Cardedeu. Pel què fa a la proposta gastronòmica, s’ha completat l’oferta amb d'empanades variades, hummus, creps, formatges, i pastissos, entre altres opcions. Els visitants també han pogut gaudir de les propostes del Bar de Teatre, amb begudes i montaditos per picar a la terrassa instal·lada a la mateixa plaça.

Amb el sol ja post i els comensals entaulats, ha sigut el torn de la música amb la rumba de David Kanal del grup Tumbaos. A ritme de la seva veu i guitarra, ha ambientat la plaça per fer moure a petits i grans amb versions de cançons ben conegudes. La vetllada estiuenca s’ha allargat fins gairebé la mitja nit.

Aquesta nova edició de la Festa de la Tapa i la Cervesa ha tornat a comptar amb una molt bona afluència de públic i un bon acolliment per part dels visitants, arribats majoritàriament de Calldetenes i de la resta de la comarca. En destaca el públic familiar i jove. Durant la jornada s’han servit unes 3.000 degustacions de tapes i cerveses artesanes.

Darrera actualització: 28.05.2018 | 17:43