Carnisseria-xarcuteria Saborit de Calldetenes i Cal Vives de Moià, guanyadors del Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2018

Dijous, 1 de febrer de 2018
Aquest dimecres 31 s'ha celebrat l'entrega de premis de la 3a edició del Concurs de Botifarra d'Ou Artesana, antesala de Dijous Gras i la setmana de Carnaval.
Els guanyadors del 3r Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana han estat Josep M. Saborit Pratdesaba de Carnisseria-Xarcuteria Saborit (Calldetenes), en la categoria de botifarra tradicional, i en la categoria de botifarra tradicional, Agustí Vives Padrisa de Cal Vives (Moià). En aquesta última categoria destaca la botifarra d’ou elaborada amb carxofes i llardons.
Aquest dimecres 31 s’ha celebrat l’entrega de premis de la 3a edició del Concurs de Botifarra d’Ou Artesana, antesala de Dijous Gras i la setmana de Carnaval. Un certamen que vol reforçar el valor dels productes artesanals i del comerç de proximitat i a més, impulsar la tradició i creativitat en la producció d’aquest embotit.
Com en totes les edicions, el concurs organitzat per la Fundació Oficis de la Carn i amb el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers–Xarcuters s’han premiat dos tipus de botifarres: “Millor Botifarra d’Ou Artesana Tradicional” i “Millor Botifarra d’Ou Artesana Innovadora”.
El guanyador de la categoria botifarra tradicional, Josep M. Saborit Pratdesaba, de Carnisseria-Xarcuteria Saborit de Calldetenes, presenta una botifarra “feta amb molta passió i sacrifici, que segueix la recepta tradicional familiar i que incorpora productes de màxima qualitat, com carn de porc molt fresca i ous de gallines contentes de producció pròpia”.
Darrera actualització: 28.05.2018 | 17:43