Acte d'entrega dels XLV Premis Literaris de Calldetenes

Divendres, 30 d’agost de 2024

L’adjudicació dels premis es farà durant la Festa Major de Calldetenes, en un acte obert al públic  que se celebrarà el dissabte 21 de setembre de 2024, a les set del vespre, a l’Auditori Teatre de Calldetenes amb l'actuació musical del grup Els Havanerus de l'Esquirol.

 

El Molt Honorable Senyor Quim Torra i Pla, 131è president de la Generalitat de Catalunya, advocat, editor i escriptor català, en serà el ponent. 
En la celebració dels premis hi col·laboren Òmnium Cultural, el Consell Comarcal d’Osona, l’Espardenya Teatre i la Diputació de Barcelona.
L'Ajuntament de Calldetenes celebra aquest any la 45a edició dels Premis Literaris, amb el propòsit de continuar afavorint la creació literària i la llengua i la cultura catalanes.
En aquesta edició s'han presentat 48 novel·les, 94 obres de poesia, 55 de teatre i 8 còmics.
Pel que fa a la categoria d'estudiants, ha estat rècord de participació tant de l'escola Sant Marc com de l'Institut Les Margues de Calldetenes. Els estudiants de 1r a 6è de primària de l'escola han presentat un total de 87 treballs i els estudiants de l'institut de 1r a 4t d’ESO un total de 71 obres. 

 

 

Darrera actualització: 8.09.2024 | 13:10