La Festa de la Tapa i la Cervesa es consolida amb un producte de qualitat

Divendres, 28 de de juliol de 2017 a les 00:00
La plaça Onze de Setembre s'ha omplert de bon ambient aquest divendres 28 de juliol al vespre, per donar la benvinguda a les vacances d’estiu.

La quarta edició d’aquesta vesprada gastronòmica s’ha iniciat als voltants de les 7 del vespre amb els primers tastos de cerveses artesanes i tapes per a tots els gustos. A mesura que s’acostava l’hora de sopar, la plaça Onze de Setembre s’ha anat omplint de comensals i famílies que volien gaudir d’aquest sopar a la fresca acompanyat de bona música.

Entre les propostes de la IV Festa de la Tapa i la Cervesa de Calldetenes, han destacat els productors locals amb les seves propostes de qualitat i proximitat: la cerveseria artesana Els Cingles; Läufer Street Food, amb les seves minihamburgueses gourmet; Ababol Restaurant, amb una proposta de patates braves, pinxos a la brasa i tiramisú; i Bonateca, amb tapes d'arròs, croquetes gegants i seitons. Els altres cervesers artesans que han participat a aquesta edició han sigut la cervesa Minera, de Sant Joan de les Abadesses; Tribal, de Muntanyola; Terra, de Centelles; i Sant Jordi, de Cardedeu. Pel què fa a la proposta gastronòmica, s’ha completat l’oferta amb d'empanades variades, hummus, creps, formatges, i pastissos, entre altres opcions. Els visitants també han pogut gaudir de les propostes del Bar de Teatre, amb begudes i montaditos per picar a la terrassa instal·lada a la mateixa plaça.

Amb el sol ja post i els comensals entaulats, ha sigut el torn de la música amb la rumba de David Kanal del grup Tumbaos. A ritme de la seva veu i guitarra, ha ambientat la plaça per fer moure a petits i grans amb versions de cançons ben conegudes. La vetllada estiuenca s’ha allargat fins gairebé la mitja nit.

Aquesta nova edició de la Festa de la Tapa i la Cervesa ha tornat a comptar amb una molt bona afluència de públic i un bon acolliment per part dels visitants, arribats majoritàriament de Calldetenes i de la resta de la comarca. En destaca el públic familiar i jove. Durant la jornada s’han servit unes 3.000 degustacions de tapes i cerveses artesanes.

Darrera actualització: 28.05.2018 | 17:43