220 persones visiten el mas El Pujol de Calldetenes en el seu primer any a Benvinguts a Pagès

Dimarts, 6 de de juny de 2017 a les 00:00
El Mas El Pujol i Ababol Restaurant han participat per primera vegada a les jornades Benvinguts a Pagès, amb visites guiades i menús de proximitat durant tot un cap de setmana.

La segona edició de les jornades Benvinguts a Pagès, impulsades per la Generalitat de Catalunya, s’han celebrat aquest cap de setmana del 3 al 5 de juny. El Mas El Pujol ha rebut a 220 visitants durant els tres dies que s’ha allargat aquesta proposta turística per descobrir la pagesia catalana. El públic familiar que va viure de prop aquesta experiència, va poder gaudir d’una visita guiada per la granja i conèixer de primera mà el dia a dia del mas. Els visitants també van poder tastar la llet acabada de munyir i donar menjar als animals. Des del Mas El Pujol valoren l’experiència molt positivament. D’altra banda, participar a Benvinguts a Pagès els ha servit també per fer nous contactes de clients potencials.

Pel què fa a Ababol Restaurant, els comensals van poder degustar un menú protagonitzat pels productes de proximitat i qualitat provinents de Calldetenes. La proposta, amb molt bona acceptació, incloïa carns, làctics, verdures, begudes, mel... de proveïdors locals elaborats als fogons d’aquest establiment.

Durant les segones jornades de Benvinguts a Pagès, gairebé 800 cases de pagès, allotjaments, restaurants i activitats complementàries han permès als participants organitzar caps de setmana a mida en qualsevol punt del país a través de visites gratuïtes per conèixer i tastar els productes cultivats, criats i pescats a Catalunya. Les jornades posen en valor la pagesia, el producte de la terra i el turisme d’interior.

Darrera actualització: 28.05.2018 | 17:43